Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Artık Dokuz Eylül’de !

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde 2012 yılında kurulmuş olan Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü 2015 – 2016 akademik yılı itibariyle lisans eğitimi vermeye başlıyor.

İşletme ve bilişimi bir arada işleyen bölümün ilk senesinde 62 öğrenci tarafından tercih edildi. Üç anabilim dalından oluşan bölümde öğrenciler Enformasyon Teknolojisi Anabilim Dalı, Yönetim Bilişim Sistemleri Anabilim Dalı, Coğrafi Bilgi Sistemleri Anabilim Dalı’nda eğitim görecekler.

10382570_636963356378724_6152412657358276524_o

Mayıs ayında YÖK tarafından alınan izinle 2015 yılında faaliyet göstereceği kesinleşen Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Prof.Dr. Vahap Tecim bölümü tercih eden öğrencilere teşekkür ederken ’Her koşulda, her zaman ve her türlü problemlerinde kendilerinin yanlarında olduğumuzu bir defa daha içtenlikle belirtmek isterim.’ diyerek çiçeği burnunda bölümün heyecanını ve mutluluğunu dile getirdi.

Bölümün internet sitesi de aynı zamanda işitme engellilerin kullanabileceği şekilde tasarlanmış durumda.

Yönetim Bilişim sistemleri bölümü bilgiyi, teknolojiyi ve insanları birlikte yönetebilecek bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor.

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü ayrıntılı bilgi için internet adresi : http://ybs.deu.edu.tr/