KAMPÜS İÇİ

ÜNİFEB İzmir Şehit Aileleri Yemek Daveti

IMG_9932

1907 ÜNİFEB Dokuz Eylül Üniversitesi ve 1907 ÜNİFEB Ege Üniversitesi , Buca/Kaynaklar mevkiindeki Göl Restoran’da ”Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği” üyesi ailelerin katılımıyla ”Şehit Aileleri Yemek Daveti” organizasyonunu gerçekleştirdi.

IMG_9903

100 davetlinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda yenilen yemeğin ardından plaket töreni gerçekleştirildi. Plaket töreni ardından, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu başkanı Sayın Hatice İşbilen bu davetten duydukları gurur ve memnuniyeti dile getirerek, 1907 ÜNİFEB İzmir yetkilierine teşekkürlerini sundu. 1907 ÜNİFEB sorumlusu ise böyle bir organizasyonu hayata geçirebildikleri için büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını belirtirken, katılımlarından dolayı Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyesi ailelere ve desteklerinden dolayı Buca Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.
Toplu fotoğraf çekimi ile sona eren organizasyon sonrası 1907 ÜNİFEB İzmir üyeleri ve şehit aileleri sohbet ederek vakit geçirdiler.
IMG_9803

Muammer Hüseyinoğlu