KAMPÜS İÇİ

Öğrenci Katkı Payı Ödeme Duyurusu

211624

Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencilerinin güz döneminde karşılaştığı tartışmalı katkı payı ödemelerinde son durum fakültelerin ve üniversite genel sitesinden öğrencilere duyuldu.

2014-2015 öğretim yılı güz döneminde uygulamaya konulan katkı payı ödemelerine öğrencilerinin bir çoğunun itirazı olmasına karşın rektörlüğün yaptığı son açıklamayla kanun hükümlerinin yazılı olduğu duyuru fakültelerin resmi internet sitelerinde yayınlandı. Duyurulara göre öğrenciler güz döneminde DEBİS hesaplarında kredi ve katkı payı ödemeleri bölümünde belirtilen miktarı öğrencilerin hazırlıksız olabilecekleri düşüncesiyle bu dönemde belirtilen miktar ve 2014-2015 bahar yarıyılı hesaplanan ödemelerini 2015-2016 güz yarıyılı kayıt yenileme tarihine kadar ödenmesi gerektiği belirtiliyor. Bu dönem içerisinde mezun olacak öğrenciler için ise mezuniyet tarihine kadar ödenmesi gerektiği duyurulmuştur.

Esma Bulut