Kişisel Gelişim Seminerleri 9 Nisanda Sosyal Sorumluluk Etkinlikleriyle Devam Ediyor

10. Kişisel gelişim seminerleri adı altında gerçekleşen sosyal sorumluluk projesi mavi kapak ve tekerlekli sandalye alımı için düzenlenen kermes ve konser etkinliği yarın gerçekleşecektir (9 Nisan) tüm Dokuz eylül üniversitesi öğrencileri ve öğretim görevlileri davetlidir.Etkinliğe liderlik eden Yyrd. doç. dr. Canan Erkan ve İktisat bölüm başkanı Prof. dr. Hüsnü Erkan ın önderliğinde gerçekleşecek olan etkinliğe liderlik eden topluluklar:

Fantazi Bilim Kurgu Topluluğu,

Müzik Kulübü,

Münazara Topluluğu,

9. Sayfa Kitap Topluluğu,

Ekonometri Kulübü,

Bilgi çağı topluluğu,

Sosyal sorumluluk topluluğu,

Genç tema,

Haber Eylül topluluğu

yardımlarıyla gerçekleşecek etkinlik planı şu şekildedir:

Gün boyu B amfileri önünde stand alanında kermes masaları, 15:30/17:00 arası Kamu spotu Konseri (80 ler yabancı akustik rock grubu) 12:30:14:00 müzik klübü konseri etkiliğe kadar açılmış olan standlardan bilet alabilirsiniz. bilet fiyatları 3 tl olup tamamı projeye aktarılacaktır. Tüm Dokuz Eylül öğrencileri,öğretim üyeleri ve çalışanlarının desteklerini bekliyoruz.