DEU LÖSEV’den “Kansere Farkındalık” Turnuvası

Dokuz Eylül Üniversitesi LÖSEV Gönüllüleri Topluluğu kansere farkındalık adına geçen yıl başlattığı turnuvanın ikincisiyle kampüste.

DEUZEM işbilirligi ile gerçekleşecek olan turnuvada fakültemizin hocalarını topluluklara karşı sahalarda göreceğiz.

16 topluluğun katılımıyla gerceklestirilcek olan turnuva ayni (mal) yardımlar karşılığında yapılmakta olup yardımlar LÖSEV ailelerine dağıtılacaktır.

25 Nisan Saat 13:00’da açılış maçını özel futbolcular “Engelliler Takımı” kansere farkındalık yatarak destek olacaktır. Ardından  saat 15:00’da LÖSEV’de tedavi olup iyileşmiş gençler sahada DEU LÖSEV Gönüllüleri Topluluğu ile maç yapacaktır.

25 Nisan Pazartesi günü LÖSEV’e destek olmak adına İ.İ.B.F. Ağaçlı Yolda kurulacak LÖSEV Dükkan ürünlerinin tanıtımı yapılacak ve kermes ürünleri satılacaktır.

Kansere farkındalık adına sporun ve duyarlılığın önemini vurgulamak adına LOSEV Gönüllüleri Topluluğu renkli yarışmalar düzenleyecektir. Ödüllü penaltı yarışması ve  sokak oyunlarıyla kampüs renklendirilecek.