DEGA Dokuz Eylül Girişimcilik Akademisi Yeni Dönem Başvuruları

Dokuz Eylül Girişimcilik Akademisi’nin (DEGA) TÜBiTAK desteği ile yürüttüğü eğitim programları 3. Dönem başvuruları 6 Şubata kadar devam etmektedir. Eğitim programına Dokuz Eylül üniversitesi ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile öğretim elemanları katılabilmektedir. Eğitim süresince üniversitemizin değerli ve deneyim sahibi öğretim üyelerinden alınan eğitimlerle, yaratıcı ve hayata geçirilebilir projeler için TÜBİTAK desteği alma fırsatı sağlıyor. Bunun yanı sıra eğitimlerden kazanılacak bilgi ve beceri geliştirici programlar iş hayatında öğrencilere yardımcı olacak nitelikte.

Dört aşamalı şekilde gerçekleşecek seçmelerde toplam 105 öğrenci eğitim programına katılmaya hak kazanacaktır. Sizler de hayata geçirmek ve destelenmek istediğiniz projelere sahipseniz DEGA’nın sağladığı bu eğitim programına başvurabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için    :  www.girisim.deu.edu.tr

Başvurularınız için : http://girisim.deu.edu.tr/webkayit/