ÇEVMER ‘Çevresel Sürdürülebilirlik’ Proje Yarışması

DEÜ Çevre Araştırma ve Uygulama Merkezi (ÇEVMER) ‘Çevresel Sürdürülebilirlik’ konulu proje yarışması düzenlemiştir. Yarışma Dokuz Eylül Üniversitesi ön lisans, lisans, ve yüksek lisans öğrencilerini kapsamaktadır. Bölüm sınırlaması olamadan tüm öğrencilerin projeleri ile yarışmaya katılımı mümkündür. Finale kalan projeler 28 Nisan 2015, Salı günü e-mail yoluyla bildirilecektir. Proje sahipleri 80×100 cm boyutunda bir poster hazırlayarak sergileyecektir. Projelerin her türlü yayın hakkı DEÜ; ÇEVMER’e aittir. Ayrıca proje ile ilgili video, bilgisayar destekli sunumlar, deneysel veya tasarımla ilgili sunuşlar sergilenebilir. Seçici Kurul,  DEÜ, ÇEVMER Yönetim Kurulu’nu oluşturan Öğretim Üyelerinden oluşturulacaktır. Son başvuru tarihi : 20 Nisan 2015 Pazartesidir. Ödül töreni 29 Nisan 2015 Çarşamba günü Tınaztepe kampüsünde gerçekleşecek, projeler ise bu tarihe kadar ÇEVMER fuayesinde sergilenecektir. Yarışma konuları aşağıda belirtilen alt  başlıkları kapsamaktadır. Katılacak tüm öğrencilere şimdiden başarılar dileriz..

–   Yeşil Ekonom

–         Biyolojik Çeşitlilik