KAMPÜS İÇİ

11. İzmir İktisat Günleri

1186292_984342341655124_7884283492212131678_n

11. İzmir İktisat Günleri, Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü ile Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları Derneği-İzimder işbirliği ile gerçekleştirildi. “İşgücü Piyasasında Güncel Sorunlar” temalı organizasyonun birinci oturumunda “Dezavantajlı Gruplar”, ikinci oturumunda ise “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği” paneli gerçekleştirildi.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümü emekli öğretim üyelerinden, Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Nazım Sözer, Prof. Dr. Fikret Sönmez, Prof. Dr. Erol Akı, Prof. Dr. Adnan Gülerman, Prof. Dr. Fevzi Demir de konuşmacılar arasındaydı.

Ayrıca “Üniversiteli Genç İşsizlerin İstihdam Edilebilirlik Sorunu: İİBF Mezunları Açısından Bir Değerlendirme” konulu makale yarışmasında mansiyon ödülü alan öğrencilere ödülleri ve katılan öğrencilere ise katılım belgeleri takdim edildi.

Kardelen Güler